Roulette tips

Als je van plan bent om veel online roulette te gaan spelen, zijn er aantal tips die we voor je hebben. Het is namelijk van groot belang, dat je precies weet wat je aan het doen bent, als je veel geld in wilt gaan zetten. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de winstpercentages, de hoogte van je inzet, hoelang je doorgaat en natuurlijk waar je op inzet. Wij claimen niet dat wij de wijsheid in pacht hebben, als dat zo was geweest hadden wij waarschijnlijk nu ergens op een strand gelegen. Want feit is, er is geen methode of strategie die ervoor zorgt dat je altijd wint als je roulette speelt. We proberen je slechts een beetje te behoeden voor grote verliezen die voorkomen hadden kunnen worden. Op deze pagina zullen we je dus wat tips geven.

Inzetten met roulette
Allereerst is het belangrijk dat je weet hoe je moet inzetten op de roulettetafel, en hoe je de hoogte van je inzet kunt veranderen als je online speelt. Er zijn zelfs verschillende soorten spellen roulette, die bepalen hoe hoog of hoe laag je inzet kan worden. Zo zijn er speciale spellen, waarbij je je inzet kunt laten teruglopen tot 10 cent per ronde. Kies je voor een andere vorm van roulette, dan kan je meer dan 50 duizend euro per ronde inzetten! Dit zijn natuurlijk de extremen van de vormen van roulette, maar het schetst wel een beeld. Het is dus zeer belangrijk dat je weet hoeveel je in kunt zetten per ronde, zonder dat je gelijk bankroet raakt. De eerste tip is dus, weet hoeveel je inzet.

Uitbetalen roulette
De uitbetaling ratio’s zijn gebaseerd op de winstkansen van de roulettetafel. Heb je een kans van 1 op 2 dat je wint, dan krijg je 2 keer je inzet terug bij winst. Zet je in op een los nummer, dan krijg je 36 keer je inzet terug. Dit is, in een notendop, hoe de roulettetafel werkt. Het geeft je een beeld van hoeveel je kan winnen na een aantal rondes. En vanuit dit beeld geven we je een 2e tip, en die luidt; spreek met jezelf af bij hoeveel winst of verlies kies je voor een uitbetaling. Oftewel, wanneer stop je? Doe je dit pas als al je geld van je account is verloren, of wil je een bedrag overhouden? En wanneer zeg je; oké nu heb ik genoeg winst behaald, ik stop ermee. Dit soort afspraken kunnen een groot verschil uitmaken voor je portemonnee. Het is daarom ook zeer belangrijk dat je je houdt aan de gemaakte afspraak, voor je eigen welzijn.

Roulette met limiet
Een vorm van roulette die een bepaald limiet heeft kan ook erg handig zijn. Eigenlijk lijkt dit wel een beetje op een roulettespel met lage inzet, maar een roulette met limiet heeft nog een extra functie. Sommige roulettespelen hebben namelijk een handigheidje ingebouwd. Je kunt tegen dit spel zeggen, bij een verlies van 20 euro stop ik ermee. Verlies je dan 20 euro, dan krijg je een melding van dit spel dat je limiet is bereikt. Als je van jezelf weet dat je een hardleerse verliezer bent die niet precies weet wanneer hij moet stoppen, dan is deze vorm van roulette misschien wel de ideale uitkomst voor jou.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er een aantal tips die we je kunnen geven, maar komt het meeste toch van jezelf. Het is aan jou om te bepalen hoe je moet spelen, en daarom is onze belangrijkste tip; speel eerst een aantal potjes roulette gratis. Door dit te doen krijg je een gevoel van hoe het gaat op de online roulettetafel. Je leert hoe snel je geld kan winnen of verliezen. Probeer deze tip op te volgen!